Vi tilbyr utendørs yoga i herlig middelhavsklima. Du får individuell oppfølging i liten yogagruppe av erfarne instruktører. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig, da yogatimene vil bli tilpasset hver enkelt deltaker. Vi tilbyr 2 daglige yogaklasser med varierte yogastillinger (avreisedag tilbyr vi 1). 

I alle yogatimene vil fokus være på pust og tilstedeværelse. Du vil få oppleve ulike former for yoga, både dynamisk yoga som er perfekt for å vekke kropp og sinn og rolig yoga der rogivende pust og muskelavspenning er det sentrale. 

I tillegg til yoga har du mulighet til å utforske vakre Nice sammen med oss. 

Yogaferie Nice

Priser 
Hotel, fly og andre utgifter dekkes av deltaker selv. 
Vi anbefaler Le Saint Paul Hotel der vi skal bo. 
Klikk her for å komme til deres nettsider
 

Pris yoga: 1000 NOK 

Pris Le Saint Paul Hotel: dobbeltrom fra 79 euro per natt (pr. 5.11) 
Kommer du dagen før og blir 4 netter vil dette da ligge på rundt kr 1795,- om man deler et dobbeltrom eller 3590,- om man velger å bo på et dobbeltrom alene.

Pris fly: Norwegian har direkteruter Nice fra Oslo, ta kontakt om du ønsker anbefaling av flyrute. (Pr. 9/1.24 ligger flyprisen fra Norwegian på ca 2000 tur/retur i perioden 30/9-4/10.24)

Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice
Yogaferie i Nice

Hotel 

Vi bor på “Hôtel Le St Paul”. Nydelig og rolig atmosfære med flotte omgivelser for utendørs yoga. Stranden er tilgjengelig bare noen skritt fra hotellet.

https://lesaintpaul-hotel.fr/en/home/ 

 

Om Instruktørene 

Bibbi Randen og Sigrid Fjell Nævdal har mange års erfaring med å undervise yoga for både voksne, ungdom og barn og har tidligere arrangert yogaferier i Valencia i Spania. Vi har utdanning innen både dynamiske yogaformer og roligere former som Yin-yoga.

 

Les gjerne denne artikkel for mer informasjon om oss

 

Yogainstruktører Yogaferie
Pris
fra kr 4795,-
Arrangør
Dato
-